Author Topic: den hyperkritiske meksikanske pressen fotballdrakter barn med kan det ikke Osorio reiste seg og dro  (Read 379 times)

Fidel38X74

  • Level 2
  • *
  • Posts: 24
  • Hello, I'm Marion, a 30 year old from Meyzieu, France. My hobbies include (but are not limited to) College football, Cheerleading and watching Psych.
    • View Profile
den hyperkritiske meksikanske pressen fotball draktsett kan det ikke Osorio reiste seg og dro etter å ha laget en postmatch uttalelse som varte litt over et minutt uten at spillere snakket med pressen etter kampen. Glem rotasjonene, kritikken for å ringe opp yngre spillere til vennskap i forrige måned og faktumet Osorio har brakt 60 spillere i leir i litt over 12 måneder. For kampen mot USA har den colombianske treneren antatt å være den sterkeste mulige truppen. Selv blant den hyperkritiske meksikanske pressen, Sveits vm drakt kan det ikke være for mye misnøye. Tretten av de 25 spillerne har sin handel i europeiske ligaer, og totalt 16 har spilt den andre siden av Atlanterhavet. Osorio understreket at laget hans tok risiko, og at han hadde gitt muligheter i løpet av de to siste kampene til Luis Reyes og Jesus Gallardo, som vil være gunstig i fremtiden. Men han la til at Mexico trenger å slå besittelse - El Tri hadde Argentina vm drakt 74 prosent over 90 minutter - i sjanser og mål. Ryktene om misnøye om spillere som Carlos Vela og Giovani dos Santos har blitt satt til side. Osorio har opsjoner over hele banen og nivået av intra-squad konkurranse - så nøkkelen til Colombias mål med dette Mexico-laget - er høyt. Og Osorio har blitt forsterket ved ikke å ha slike skadeproblemer minst som ennå - som har plaget hans kamper de siste par månedene. #http://madresehooshmand.com/web1/user/Traci69U32266946/
 http://tecnicosinside.vip/index.php?action=profile;u=39678
 http://kosmetik-oase.ch/UserProfile/tabid/70/UserID/4319/Default.aspx
 http://www.siracusacasevacanza.it/user/profile/197281
 http://hpwsnab.com/UserProfile/tabid/134/userId/2684/Default.aspx
 http://rutc24.iptime.org/?document_srl=45917