Author Topic: arc OL i meget ltid Facebookfile_links%5BC • Om Bruno Génésio virkelig er manager til at tage Lyon f  (Read 74 times)

ShanonWats

  • Level 2
  • *
  • Posts: 31
  • I'm Willa and I live in Pozzolo. I'm interested in Hotel Administration, Gaming and Japanese art. I like travelling and watching Two and a Half Men.
    • View Profile
    • Sverige landslagetströja fotbollströjor
arc OL i meget ltid Facebookfile_links%5BC • Om Bruno Génésio virkelig er manager til at tage Lyon fremad, er der i tvivl, men deres 3-2 sejr over Monaco fredag ​​aften ser ud til at have købt ham lidt mere tid. Efter en lovende start på året med Brasilien vm trøje 2018 en ny look side efter salget af Alexandre Lacazette, Maxime Gonalons og Corentin Tolisso, er dette unge Lyon-hold begyndt at vise deres naivitet i de seneste uger, idet overgivelsen fører til Dijon og Angers at trække 3-3 ved begge lejligheder. Mens deres erfarne rygsøjle tidligere førte dem igennem disse slags møder, kontrollerer procedurer og dræber spil, giver denne sæson indsprøjtning af overdreven overfald ofte plads til udnyttelse og giver modstandere en vej tilbage i spil. Trods deres flair forbliver Mariano Diaz og Bertrand Traoré frustrerende inkonsekvent; Memphis Depay kan i øjeblikket ikke påvirke spil; og den 20-årige midtbanespiller Tanuy Ndombele og Lucas Tousart mangler at dominere centralt uden hjælp, hvilket ofte ikke gives af angrebssindede Nabil Fékir. Génésio har kvalitet til sin rådighed, men han er endnu ikke til at forme det til et slidt outfit, der er i stand til at styre kampe. Lyon startede weekenden i midten af ​​bordet, så et stort nederlag fra de besøgende champions ville have sat lederen under hård belastning. Men Fékirs 96. minuts vinder gav dem en afgørende sejr over en ganske vist understyrket Monaco. Ikke desto mindre mangler Lyon stadig retning, en ægte identitet og enhver sammenhæng. Génésio har et talentfuldt hold, men hans evne til at forbedre deres uregelmæssige form vil definere deres sæson og afgøre, om han forbliver på Parc OL i meget længere tid. Frankrig vm trøje   Facebook